Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
About Deviant Member is awesomeFemale/United States Groups :icondragonball-oc-club: Dragonball-OC-Club
We go by many names....
Recent Activity
Deviant for 6 Years
Needs Premium Membership
Statistics 132 Deviations 2,511 Comments 10,119 Pageviews

Newest Deviations

Favourites

deviantID

HybridsLilSis's Profile Picture
HybridsLilSis
is awesome
United States
Current Residence: My own body and mind.
Favourite genre of music: Country/pop or soul.
Favourite style of art: Cartoony, anime
Wallpaper of choice: Sonic/shadow the hedghog, Michael Jackson, Batman and Robin
Skin of choice: Caucasion
Favourite cartoon character: Robin/Nightwing from Batman, Bumblebee and Optimus Prime, Quizdo off of Dragon Hunters!!
Personal Quote: "Even if you're on the right track, you'll get run over if you just sit there."
Interests
  • Mood: Bemused
  • Listening to: my boring fan
  • Reading: Snooki is pregnant?!
  • Watching: Elders React
  • Playing: music in my head
  • Eating: Spagahetti
  • Drinking: Space Diet Mtn. Dew
So i've been tagged by GodBlessTheDucks and i must answer her questions and tags some more peoples! MWAHAHAHA! Well here i go...
1. What is your favorite color? Why?
Answer: Well, i like blue and green.  Blue because, idk...just ever since i remember the color blue always caught my eye and i just fell in love with it.  Green on the otherhand i picked up around 2nd grade or so because i felt like the two colors just go together...idk...wierd child.
2. If you were to have anything in the world, what would you want?
Answer: Hmmm, thats hard, atm im craving a chocolate cake...but thatd be a waste of a wish.  I dont know, maybe a boyfriend? Maybe world peace?  Maybe i would take that chocolate cake...this is a lot to throw on one person...
3. What is your favorite paring? (it can be anime, tv show, or movie)
Answer: Weeeeeeell....I'm gona have to go with Robin and Starfire from Teen Titans.  Heck, i grew up with those two, i just love 'em!
4. Do you cosplay?
Answer: Hah, i wish
5. What is your favorite sweet food?
Answer: A tie between Almond Joy and Crunch Bar...mmmmm...this isnt helping my chocolate crave!
6. What is your opinion on...um...todays economy? Yeah.
Answer: Uhhhh...idk...i think we're in a recession but it's not as bad as everyone makes it out...in my opinion everyone that complains about not having a job most the times are just bumbs who suck at working.  I mean c'mon?! You've been jobless for 6 months?? My god! Mcdonalds and gas stations are always freakin hiring!
7. Pineapples.
Answer: BANANAS...idk...first thing that popped in my head
8. How many books do you own?
Answer: oh...thats hard.  Me personally, probably about 50 kids disney book and 10 real books buuuut my sister on the other hand, whos crap is over at my house has got like over 300.
9. Do you like cheese? If you don't...you should.
Answer: Yes....cheeeeeeese
10. I LIKE BIG BUTTS AND I CANNOT LIE. Just kidding. Do you like that song?
Answer: sure but uhhh, i think you need to get help if you keep looking at peoples huge gluteous maximusses XD

MWHAHAHAHAHA its time for me to tagg people!
:iconhybridyuki: :iconabstract-mindser:
:iconcnc16: :iconlombaxfan:
:iconshota-sundae: :iconquincygirl93:
:iconsoubiplusritsuka: :iconfilmcity: :iconvey-kun:
:iconmaakurinohime: :iconstorymaker12:

Question Time!
1. What made you decide to join deviantart?
2. Do you like Justin Bieber or One Direction? (I dont)
3. Whats you're theme song?
4. Make up a song about cabbage, GO NOW!
5. Is life meanigful to you?
6. If you could change your name, what would it be?
7. Pick a country/island/place most people havent heard of and make a poem about it.
8. Whats your preferred cell phone?
9. Cable or Satelite?
10. Guess what this word means (without looking it up!): Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis. Trust me, its a real word!

Ok, so maybe some of those werent questions at all, but i try to keep it interesting!
Anyways, nothing has really been up.  Might join FFA, might not, soooo blah.

AdCast - Ads from the Community

×

Webcam

Comments


Add a Comment:
 
:iconhybridslilsis:
sorry for the late reply, but thanks! haha
Reply
:iconhybridslilsis:
haha long time no talk eh?
Reply
(1 Reply)
:iconjuliethehedhegog:
JulieTHeHedhegog Sep 18, 2013  Student Traditional Artist
happy birthday!! :D
Reply
:iconhybridslilsis:
sorry for the late reply but thanks! haha
Reply
:iconshadougeftw:
shadougeftw Jun 2, 2013  Student Digital Artist
thx for the fave :)
Reply
:iconhybridyuki:
HybridYuki Sep 15, 2012  Hobbyist Traditional Artist
I have a new icon for you when you get a chance ;3
Reply
:iconhybridslilsis:
woooooooah! ok!
Reply
:iconswamnanthas:
Swamnanthas Aug 21, 2012  Hobbyist Traditional Artist
Thank you for the watch :iconbummiesplz:~
Reply
Add a Comment: